Kahramanmaraş’ın siyasetçileri neden ilgilenmiyor, biz bu konuları gündeme getirmez isek çık ses yok diyen Gazeteci Niyazi Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Günde 2 kere Kahramanmaraş - İstanbul seferi düzenleyen ( Sabah- Akşam ) THY Kahramanmaraş İstanbul seferini günde bir sefere düşürdü. Günde 5 gün sabah 2 gün ise akşam uçuşu yapıyor. Kahramanmaraş Halkı yeni uçuşlar beklerken THY günde iki seferin birini geri çekti. Siyasetçilerimizden bu konu ile ilgili çıt ses yok. İlla gündeme geldikten sonra mı ilgilenilecek. Neden hep Kahramanmaraş seferleri kaldırılıyor. Bu konuda umarız Milletvekillerimiz duyarlılık gösterir. Sefer sayısının yeniden 2’ye çıkartılmasını, hatta İzmir - Antalya seferinin konulmasının de konulması için çalışırlar. Aksi halde Vatandaşlar başka şehre uçamaya devem edecek.” İfadelerine yer verdi.

Gazeteci Niyazi Kara'nın gündeme getirdiği Kahramanmaraş havaalanındaki uçuş seferlerini gündeme getirmişti. Gazeteci Karaya, Kahramanmaraş Milletvekili M. Cihat Sezal cevap verdi. İşte Kara'nın o paylaşımı;

"Günlük 2 sefer olan Kahramanmaraş -İstanbul Seferlerinin THY tarafından 1 e düşürüldüğü konusunda siyasetçilerimizden çıt ses yok demiştim. O ses AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’dan geldi. Konuyla ilgili THY yetkilileri ile daha önceden görüştüklerini, THY’nın 24 uçağında sistemsel arıza olduğu için Türkiye genelinde toplam 76 uçuşun iptal olduğunu uçuş iptali olan illerin ve iptal sayılarının ise aşağıda ki listeyle kendilerine iletildiğini söyledi. Milletvekili Sezal, biz Kahramanmaraş’ın hangi sorunu varsa onunla ilgili görüşüyoruz dedi. Ben de şahsım adına Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal’a Bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum."