Aslen Kahramanmaraş Andırınlı ve tiyatro genel sanat yönetmeni Kerim Kabalcı’nın kızı eski bankacı girişimci iş kadını Özge Kabalcı Gökbayrak tasarımlarda kendi imzasını taşıyan modern kadının kaliteli iç giyimde adresi olmayı hedefleyerek İstasyon Mahallesi Hacılar Sokak 41 Tuzla İstanbul adresinde açtığı butik mağazasında bölge sakinlerinin gözde alışveriş noktası oldu.

Girişimci iş kadını Özge Kabalcı Gökbayrak butik mağazacılıkta kaliteli ürün iyi müşteri anlayışında faaliyetlerini sürdürürken gelişen çağ atlayan e-alışveriş dünyasında e-ticarete de yatırım yaptı. Mağaza satışlarını 3’e 4’e katlayan e-ticaret yatırımında önceliği ise sosyal medya uygulamaları oldu. Sosyal medya üzerinden e-ticarette başarılı olabilmenin sırrı profesyoneller ile çalışmak düsturuyla işin uzmanlarıyla çalışıyor. Whatsapp platformu sipariş hattı (+90 0545 836 73 66 )  üzerinden 7/24 alışveriş imkânını sunuyor. Ayrıca popüler sosyal medya uygulaması instagram.com/ozumicgiyim adresinden DM yoluyla görselini beğenilen ürün için mesaj yazan müşterilerle iletişime geçiyor. Anlaşmalı kargolar ile en kısa süre de ürünü tüketiciye ulaştırıyor.

Gazetemiz adına önceki gün Özüm İç Giyim mağazasında girişimci iş kadını Özge Kabalcı Gökbayrak’ı ziyaret eden Marmara bölge temsilcimiz Eyüp Kadir Kılcı geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan işyerinde özenle tercih edilen kaliteli kumaş, kaliteden asla özdün verilmeyen üretimde işçilik, zengin ürün çeşidi ve hedeflerini konuştu.

İstanbul’un önemli caddelerinde mağazalaşmayı ve franchise vermeyi hedefleyen girişimci iş kadını Özge Gökbayrak biz ülkemizde ekonomik krizi söylentilerinin olduğu dönemde yatırım yaptık. İyi ki de yaptık. Normal zamanlardan daha iyi iş yapıyoruz. Bizi tercih eden herkese teşekkür ederiz. İç giyimde bizimle kaliteye ulaşmak isteyenleri www.ozumicgiyim.com  & instagram.com/ozumicgiyimve facebook.com/ozumicgiyim adresimizi takip etmeye davet ediyorum. Müşterilerimize biz memnun müşteri anlayışında hizmet sunuyoruz, dedi.