Kahramanmaraş’tan Piserro ismiyle bir dünya markası çıkarttıklarını ve bununda yanında Döngele Mahallesinde Orkis Palaca ismiyle bir termal otel hayata geçirdiklerini ifade eden Kısakürek her zaman engellemelerle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Artık bu şehir için herhangi bir yatırım yapmayacağını ve yapılan yatırımlarında bir suç olduğunun altını çizen Kısakürek, “Maalesef şehrimizde Gaziantep gibi bir KONUKOĞLU muz yok, Ticaret Sanayi Odası da bu şehirde belirli insanlara hizmet eder. Ben diyorum ki Kahramanmaraş ta Ticaret Odası var mı?” Diyerek sitemini dile getirdi.

TORUNUM GİBİ BÜYÜTTÜĞÜM PİSERRO YU OĞLUMA VE KIZIMA BIRAKTIM

Kahramanmaraş a hizmet etmenin büyük suç olduğunu ve bunu da daha yeni anladığını kaydeden Kısakürek Kahramanmaraş a hizmet etmek evet suçtur Çünkü Maraşlı bende dahil kimse kıymetini bilmez Neticede Orkis termale ailem yüzde 100 karşı geldi.

Beni seven kişilerin karşı gelmesine rağmen yaptık ve neticede çok güzel bir tesis oldu. Şu anda 5 yıldızı da aldık 5 yıldızlı oldu. Olmaz olasıca bu virüs her şeyi dünyayı terse çevirdi. Herkesi olduğu gibi bizi de zorda bıraktı ve inşallah dilden değil kalpten diyoruz herkes normal hayatına döner Neticede Orkis termal ben ve ailemle aramı bayağı açtı. Hala azda olsa çok şükür bir sorun yok ama sorunlar var.

Bu arada 2014 yılından sonra çocuğum gibi torunum gibi büyüttüğüm Piserro yu oğluma ve kızıma bıraktım Allah razı olsun onlar çalıştırıyor ve 3 aydan beri orada kapalı, döngelde kapalı. Döngel Orkisi Termal şu anda açma gibi bir düşüncemiz yok, ufak tefek tadilat var. İnşallah 7 ayın 15 i gibi açmayı düşünüyoruz.

HİÇBİR KAHRAMANMARAŞLI BURADA NE OLUYOR DEMEDİ

Fabrika satış mağazamızın önü 15 yıldan beri kapalı tel çekili. Hiçbir Kahramanmaraşlı burada ne oluyor demedi. Antepten, İstanbuldan gelen insanlar ya olmuyor yakışmıyor demelerine rağmen yıllarca belediyeye gidip yıllarca yetkililere gitmeme rağmen efendim bura karayollarınınmış falan filen 15 yıldan beri mahkemelik burası. Hala çözülmedi. Kahramanmaraşlı da bu Piserro bizim markamız diyenler yalan söylüyor.

Piserro Kahramanmaraşın markası değil, Orçanın markası, Orçanlı olduğum için bu da suç. Allah aşkına ya olmaz olasıca diyorum Karayolları var Mersinde mahkeme mahkeme hiçbir sorun çözülmedi çözümleneceğine de inanamıyorum. Artık yaşım Allah a çok şükür 71 oldu.

Sıkıldım bir daha söylüyorum Maraş a hizmet etmek suçmuş Kahramanmaraş 4 mevsimi yaşar Dünyanın en zengin su yataklarından olan Kahramanmaraş dünyada 3 üncü sırada Türkiye de birinci sırada.

Allah aşkına ya su olduktan sonra cennettir. Yavşan ı Başkonuş u Fırnız ı Tekir i Göksun u Andırın ı Ahirdağı böyle bir şey yok.

Yaşanır kent olması araştırılsa dünyada ilk 10 a girer ama merkezi değil Merkez beton yığını oldu. Bu saydığım doğal güzellikler bu şehri öne çıkarıyor.

DÜNYANIN EN KALİTELİ ŞOVRUMUNU KURACAKTIM

Fabrikamın yanında bulunan 21 dönümlük alan için sevdam artık kesinlikle yok. Deseler ki ağırlığınca para vereceğiz yokum. Çünkü bir dünya markası yaratacağım öyle laf ile değil. Dünyanın en kaliteli şovrumunu dünyanın 5 yıldızlı oteli değil satış mağazasını yapacaktım. Hiç kimse bu konuda bana yardım etmedi. Benim bu duruma gelmem Allah ın bir sırrıdır Hep Allah ın yardımı ile ayakta kaldım. Bundan sonrada inşallah diyoruz.

NİYE BİR KONUKOĞLU MUZ YOK?

Kahramanmaraş ta Ticaret Odası var mı? Ben ve benim gibi ne cevherler var. Kime ışık tutmuşlar bir tane gösterin, gösterin özür dileyeyim. Ticaret Odası ne yapar belirli insanlara hizmet eder. Ben diyorum ki Kahramanmaraş ta Ticaret Odası var mı? Televizyonlarda Piserro olarak Kahramanmaraş ı çok büyük maçlarda eş değer reklamını verdik.

Şu anda Kahramanmaraşsporun Piserro sponsoru Oğlum bana sormadan sponsor olmuş, hiç sesimi çıkarmadım. Kahramanmaraşspor için her şey feda ama olmam lüzum yok. Dev gibi firmalar var niye sponsor olmuyorlar? Niye bir KONUKOĞLU muz yok? Şeklinde konuştu.