Kahramanmaraş’ta çiğköfte dükkanı işleten İsmail Elmas, çiğköfte satışlarında Avax ile ödeme kabul ettiklerini ve kripto para ile ödeme yapan müşterilerine yüzde 20 indirim uyguladıklarını belirterek yeni bir kampanya başlattı.

Sosyal medyada yoğun bir ilgiyle karşılanan kampanyada ilk Avax ile satış gerçekleşti. Devrim Danyal kampanyaya destek vermek amacıyla 1 Avax’lık çiğköfte alarak ihtiyaç sahiplerinin yemesi için “askıya” bıraktı.

İşletmeci İsmail Elmas özelikle Avax’ı seçmelerini şu ifadeler ile açıkladı; “binlerce kripto içerisinden en güzeli Avax ve kurucusu bir Türk” %20 indirimli haliyle bir çiğköfte dürüm yaklaşık 0.041 Avax.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Avax’ın kurucusu Emin Gün Sirer de Avax ile çiğköfte satışına duyarsız kalmadı ve takipçileri işe paylaştı.

AVALANCHE AVAX NEDİR?

Ava Labs'in geliştirdiği ve Prof Dr. Emin Gün Sirer'in kurucusu olduğu Avalanche ağının kripto parası Avalanche coin, 2021'in en dikkat çeken değer kazançlarından birini elde etti. AVAX (Avalanche), ilk olarak Ava Labs tarafından 2018 yılında piyasaya sürüldü. Standart olarak bir saniye altında işlem sonuçlandırma gücüne sahip ilk akıllı sözleşmeler ağı olan AVAX (Avalanche), akıllı sözleşmeleri ve diğer yeni nesil blokzinciri teknolojilerini kullanarak merkeziyetsiz bir şekilde finansal işlem yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi olmayı hedefliyor.

AVAX COIN NASIL ALINIR?

AVAX Coin alabilmek için, öncelikle Binance, Paribu, Huobi ve Bitfinex gibi uygulamalardan birine sahip olmanız gerekiyor. Tercih ettiğiniz uygulamayı akıllı telefonunuzdan indirebilirsiniz.

Avalanche Coin satın almak için ilk olarak borsaya TL bakiyesi atmak veya bunun yerine kullanılabilecek bir kripto para almak gerekiyor. Bunun için de öncelikle Binance ana sayfasına girip, sol üstte yer alan “Kripto Al” seçeneğinden “Kredi/Banka Kartı” sekmesine tıklayın. Açılan sekmede ne kadar TRY ile işlem yapmak istediğiniz seçip, Coin kısmından Tether’i yani USDT’yi işaretleyin. USDT aldıktan sonra yine sol üstteki “Al-Sat” seçeneğini önizleyin “Klasik” sekmesine tıklayın. Açılan kısımda sağ üstten USDT sekmesini seçerek, arama butonuna AVAX yazın ve altta açılan AVAX /USDT çiftini seçin. Daha sonra ortada yer alan “AVAX AL” sekmesine gelip, almak istediğiniz miktarı girin. İstediğiniz miktarı girin ve işleme onay vererek AVAX Coin alma işlemini tamamlayın.

Editör: TE Bilişim