Kahramanmaraş'ta haftasonu gerçekleştirilen Tuğçe Kandemir konseri için özel olarak davet edilen basın mensuplarına, konserde zorluk çıkartıldı.

Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sahne önünde basın mensuplarının görüntü alması için ayrılan bölüme, basınla ilgisi olmayan kişiler girdi. Basın mensupları bu sırada görüntü almakta zorlanırken, organizasyon yetkilileri alanının boşaltılmasını istedi. Sahne alanına giren kişilerin kontrolünü sağlayamayan organizatörler, basını da ayırt edemedi.

Basın mensuplarının tepki göstermesi üzerine, organizasyon yetkilileri ile basın mensupları arasında tartışma çıktı. Devamında basın mensupları alandan çıkartıldı. Basın mensuplarını alandan keyfi olarak çıkartmaya çalışan kişilerin ise organizasyonu ayarlayan kişilerin arkadaşı olduğu öğrenildi.

Konser öncesinde gazete ve internet sitelerini tek tek gezerek, basın mensuplarını konsere davet eden ve konserin duyurulması için basın mensuplarından yardım isteyen organizasyoncular, haberlerini ve reklamlarını yaptırdığı basın mensuplarına konser alanında saygısızlık yaptı. Basın mensupları alana zorla girmiş ve görüntü almaya çalışmış şeklinde davranan bu kişileri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Editör: TE Bilişim