11 ayın sultanı ramazanın yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Her köşede tatlı bir bayram hazırlığı var. Bu kapsamda Kahramanmaraş Tütüncü AVM de ramazan bayramına hazır.

Ev araç ve gereçlerini tek bir çatı altına toplayarak kentte 5. şubesini hizmete açan firma, sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandırarak sadece Kahramanmaraş’ın değil, komşu illerinde alışverişi için buluşma noktası oldu.

Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Caddesi üzerinde 8 katlı plazada faaliyet gösteren Tütüncü AVM güler yüzlü personelleri, kaliteli hizmet anlayışı ve zengin ürün çeşitliliği ile halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin seçkin markalarını tek çatı altına toplayan mağaza, ramazan ayının sonuna yaklaşılmasıyla birlikte bayram için bir birinden cazip kampanyalar ve ekonomik fiyatların yanı sıra maliyetin altında satışla da dikkatleri çekiyor.

AVM’de beyaz eşya, küçük ev aletleri, halı, yatak, baza, perde ve ev tekstili, gelinlik, bindallı, abiye, 3 kat mobilya reyonu ve ceviz oyma reyonu da bulunuyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar çeyizde a’dan z’ye her şeyin Tütüncü AVM’ de bulunabileceğini söyleyerek herkese mutlu bayramlar diledi.

Editör: TE Bilişim