Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş.’nin koordinatörlüğünü yaptığı Avrupa Birliği Erasmus+ Programı tarafından desteklenen 2020-1-TR01-KA205-084906 numaralı "Education 4.0 for Youth” (Gençler için Eğitim 4.0) projesi açılış ​​toplantısı 5 ülkeden proje ortaklarının katılımıyla Teknokent Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yazar Avcı, Teknoloji ve Edebiyat İlişkisini Anlattı Yazar Avcı, Teknoloji ve Edebiyat İlişkisini Anlattı

Projenin açılış toplantısına Kahramanmaraş Teknokent Yönetim Kurulu üyeleri, M. Kamil Dedeoğlu, Erdoğan Emrah Hatunoğlu ve Öğr. Gör. Mesut Bilginer, Teknokent ekibi ile birlikte Yunanisten (Institue of Entrepreneurship Development),Slovenya (Drustvo Bodi Svetloba), Letonya (Ecological Future Education), Romanya (Asociatia Tinerilor Cu Initiatiativa Civica), Türkiye (Ed-U-Tek) ve Makedonya’dan (CET Platforma) proje ortakları katıldı.

2-3 Eylül 2021 tarihlerinde proje ortaklarının katılımlarıyla bir dizi toplantı gerçekleştirildi. Toplantıların sonunda proje ortaklarına katılım sertifikası verildi.

Proje kapsamında eğitimcilerin ve endüstrinin iş birliğinde dijital teknoloji alt yapısı kullanılarak hazırlanan, öğrencilerin de tercih ettiği kalıcı ve etkili öğretim metotları ile eğitime farklı bir yaklaşım tekniği içeren yeni unsurların belirlenmesi ve yetenek haritalarının çıkarılarak gençler için Eğitim 4.0 alanında dijital bir platform oluşturulması planlanıyor.

Editör: TE Bilişim