Karaoğlan Eğitim Kurumları tarafından inşa edilen Karaoğlan Koleji açıldığında İlk ve Orta Okul ile Anadolu ve Fen Lisesini bünyesinde barındıracak.

34 Derslikten oluşan okul’da 350 kişilik Konferans salonunun yanı sıra Kapalı ve Açık spor salonları,akıllı kütüphane,robotik ve yazılım laboratuarı gibi bir çok yeniliği de Bölgeye kazandırmış olacak.

Konuya ilişkin Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaoğlan Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Karaoğlan,

“Ay sonu gibi hizmete açılacak,bünyesinde ilk-orta okul, anadolu ve fen lisesi bulunduracak,34 derslikten oluşan okul bünyesinde kapalı ve açık spor salonları,350 kişilik konferans ve tiyatro salonu,akıllı kütüphane,robotik ve yazılım labaratuvarı,resim ve sanat atölyeleri,akıl oyunları,müzik ve drama atölyeleri,açık ve kapalı kafeterya gibi birçok ayrıcalığı barındıracak,ayrıca dil,teknoloji ve akademik koleje önem veren okullarımız Türkiye’nin dört bir yanından branşının en değerleri öğretmenlerini kadrosuna dahil etti.Amacımız okullarımızı bölgenin en prestijli ve başarılı okulu yapıp,başarı sıralamasında ilçemizin daha üst noktalara gelmesini sağlamak olacak.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Okulumuzda fiziki yeterliliği en üst seviyeye taşıdığımız gibi eğitim-öğretim donatı kavramlarımızın eğitim modeline uygunluğunu defalarca test ettik. Bu çalışmalar sonunda her alanda kendi tamamlamış, kendi felsefesini uygulayan ve gururla sizlere takdim edecek olduğumuz bir eğitim kampüsünü oluşturduk. Bundan sonraki süreçte okullarımızda kendini anlatabilen, çevre ve insana saygılı, çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknoloji ve dili aktif olarak kullanabilen, çözüm arayan, akademik gelişimini tamamlamış yüksek nitelikli bireyler yetiştirmek en büyük hizmetimiz olacaktır. İlçemizi temsil edecek olan okulumuzun ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim