İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik iki aydır sürdürdükleri takibin ardından Kahramanmaraş ve Gaziantep'te belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Bir miktar sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirilen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Adem K, Mehmet Ç, Hacer C, Senem Ö, Mehmet G. ve Şahin D, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Mahmut Ö. ve Nazım H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden bazılarının, üniversite öğrencilerini uyuşturucu tuzağına düşürmeye çalıştığı belirtildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen bir şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, uyuşturucu kullanan 10 kişi hakkında da işlem yaptı.

***********

**********

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu 8 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu 8 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmada, bu şahısların uyuşturucu sattığı 10 kişi yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu kullanıcısı bu şahıslar üzerinde ayrı ayrı paketlenmiş vaziyette 15.84 gram metamfetamin maddesi, 1.61 gram takoz esrar ve 0.60 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Şahıslara uyuşturucu madde satan şüphelilere yönelik Kahramanmaraş merkezde 5 adres ve Gaziantep'te 6 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Adem K., Mahmut Ö., Nazım H., Mehmet Ç., Hacer C., Senem Ö., Mehmet G. ve Şahin D. gözaltına alındı. Bir şahsın yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim