Alınan bilgiye göre, Olay Saat 23:00 sıralarında Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu TOKİ mahallesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada bir şahıs hayatını kaybetti. Yolda araçları ile seyir halinde olduğu belirtilen iki grubun sözlü tartışması sonrasında büyüdüğü öğrenildi.

Ağız münakaşası sonrasında büyüyen kavgada, bir şahıs bıçak kullandı. Şahsın bıçak kullanması sonucunda Yaşar A. (20) kalçasından yaralandı. Olay yerinden bir arkadaşı tarafından şehir hastanesine getirildi. Kan kaybı sonrasında Şuuru kapanan Yaşar A.'nın beyin kanaması geçirerek saat 02:00'de hayatını kaybettiği belirtildi. 

Olayla ilgili polis ekipleri araştırma başlattı. Aynı gece harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren 33 DMT 48 plakalı beyaz renkli Peugeot marka aracı yakaladı. Polis ekipleri olayın şüphelileri 20 yaşındaki Sadi G., 23 yaşındaki  Alaaddin Y. ile 20 yaşındaki Mücahit E.'yi yakaladı.

Şüpheli şahısların, araçları ile Karacasu TOKİ'den Ferhuş mahallesine giderken, araçlarının önüne çıkan bir başka araç içindeki tanıdıkları şahıslarla tartışmaya başladıklarını, karşılıklı darp olduğunu itiraf ettikleri öğrenildi. Her iki tarafta da darp izlerine rastlandı. Şüphelilerden fabrika işçisi Alaaddin Y, bıçakla maktulü yaraladığını itiraf etti. Şüpheli tarafından 3 şahıs gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma yapmaya devam ediyor.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN/BUGÜN GAZETESİ