Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, diğer protokol mensupları ile teknik heyet ve sporcular katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ödül töreninde açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan dolayı çok memnun olduklarını ve Kahramanmaraş’ın sahip olduğu su havzaları sayesinde mükemmel bir rafting merkezi olabileceğini ifade ederek: “Üç gün boyunca gerek bizleri gerekse sporcularımızı en iyi şekilde konuk eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor, daha nice yarışmalarda buluşmak üzere diyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise yaptığı konuşmada: “Şehrimizde devam eden çok güzel organizasyonlar oldu, hep birlikte bu organizasyonlara imza attık. Şehrimizi şenlendirdiniz. Bu bir başlangıçtı, inşallah önümüzdeki senelerde de rafting alanında yapacağımız çalışmalar ve düzenleyeceğimiz yarışmalarla Kahramanmaraş’ın önemli bir yere getireceğiz. Rafting sporuna olan ilgiyi artırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Kahramanmaraş’ı rafting sporunun merkezi haline getireceğiz.

Burada bulunan başta Federasyon Başkanımız olmak üzere teknik heyete ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Hepinize en kalbi duygularımızla teşekkür ediyor, memleketlerinize sevgilerimizi ve selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise bu tür organizasyon ve yarışmaların gençler açısından çok önemli olduğuna dikkat çekerek bu tür faaliyetlerin artmasından yana olduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi ve dereceye girenlere madalya, kupa ve para ödülleri dağıtıldı.

Yapılan yarışların sonunda dereceye giren kulüpler şunlar:

Açık Yaş Bay      : 1. Çaykur-Rize, 2.Dalaman Belediyesi-Muğla, 3. Çatak-Van

Açık Yaş Bayan  : 1.Pertek Belediyesi – Tunceli, 2. Sarsala-Muğla, 3. Dalaman-Muğla

Açık Yaş Mix      : 1.Dalaman Belediyesi-Muğla, 2. Güneysuspor-Rize, 3.Sarsala-Muğla

U23 Bay               : 1.Yusufeli Belediyesi- Artvin, 2.Çaykur-Rize,3.Dalaman Belediyesi-Muğla

U19 Bay               : 1. Düzce, 2. Rizespor,3. Çaykur-Rize

U19 Bayan          : 1.Pertek Belediyesi-Tunceli, 2. Hakkari Cilo Rafting, 3.Dalaman Belediyesi - Muğla

Editör: TE Bilişim