Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren Katre Kuaför çalışanlarının bir apartmanın boşluğunda buldukları minik yavrular gece geç saatlerde barınağa teslim edildi. Minik yavruları bulan Erkan Çakmak, Kedi yavrularının da bir canlı olduğunu, onları sokakta bırakmanın insanlığa sığmayacağını belirtti.

Gazetemize başvuran Çakmak, muhabirlerimiz ile birlikte gece geç saatlerde olmasına rağmen Kapıçam'da bulunan barınağa giderek minik yavruları yuvaya bıraktı.

İş yeri önünde oturduğu sırada yavruların sesini duyduğunu ve yanlarına gittiğini anlatan Çakmak, “Aç oldukları her hallerinden belliydi. Annelerinin öldüğünü tahmin ediyorum. O an çok duygulandım, kucakladım ve eve getirdim. Onları beslemek için süt ve biberon aldık. Yavruları bir süre sütle besledim.  Daha sonra annelerinin gelmeyeceğini anlayınca sizi, yani Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesini aradım. Şimdi de, bu minik yavruları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına teslim etmenin mutluğu içerisindeyim. Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesine ve Büyükşehir Belediyemize duyarlılıkların dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Bizlerde Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi olarak öncelikle hassasiyetlerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve Erkan Çakmak nezdinde tüm Katre Kuaför çalışanlarına teşekkürü borç biliyoruz.