Alınan bilgiye göre olay, Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler mahallesinde bir bina altındaki depoda yaşandı. İş yeri sahipleri depodan 10 oturma grubu ve 2 kanepenin çalındığı fark ederek durumu polise bildirdi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Olayla ilgili, Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı araştırma yaparak çevrede ve güzergahlarda bulunan kameraları inceledi.

Polis ekipleri, olay saatinin belli olmaması nedeniyle birçok aracı da takibe aldı. Kapalı bir kamyonetin üzerinde yoğunlaşan Ekipler, önce aracın eşkalini, sonrasında da iz sürerek şehrin diğer ucunda aracın plakasını tespit ederek kamyonet sürücüsünü yakaladı.

Ekipler, Pirireis Mahallesi’nde 2 adrese operasyon düzenleyerek koltuk takımlarından 4'ünü, daha sonra toplam 10 adet koltuk takımı ve 2 kanepenin tamamı değişik adreslerde ele geçirildi.

Olayla ilgili olduğu tespit edilen F. K. (39) ve İ.E. (47) yakalandı.

Suç kayıtlarını olduğu tespit edilen şüpheliler den F.K. tutuklanırken, İ.E. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay,

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde iş yerinin deposundan 100 bin lira değerinde mobilya çalan şüpheliler gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde bir rezidansın altında bulunan iş yerinin deposundan 100 bin lira değerinde 10 oturma grubu ve 2 kanepe çalışması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Olay yerinde kamera görüntüsü bulamayan ekipler, alternatif yollarda çok sayıda kamera görüntüsünü günlerce izledi. Kapalı bir kamyonetin üzerinde yoğunlaşan ekipler, kamyonet sürücüsünü yakalayıp, sorguladıktan sonra Pirireis Mahallesi'nde belirlenen iki adrese operasyon düzenledi.

Şüpheliler Fatih K. (39) ve İhsan E'yi (47) gözaltına alan ekipler, adreslerde, çalınan koltuk takımları ve kanepelerin bir kısmını ele geçirdi.

Hırsızlık suçundan kayıtları bulunduğu tespit edilen şüphelilerin olayı gerçekleştirdiklerini itiraf ettiği öğrenildi.

Bu arada, şüphelilerden birinin hırsızlık olan iş yerine zaman zaman çalışmaya geldiği, bu sırada hırsızlığı planladığı ortaya çıktı.

Hırsızlık şüphelilerinin çaldığı koltuk takımlarından bir kısmını evlerine kurduğu, bir kısmını da sattıkları tespit edildi.

Aracın şoförü ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hırsızlık şüphelileri emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.