KSMMMO'nun Pazar günü gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde yaklaşık 1 aydır süren seçim çalışmalarının sonuna gelindi. Mali Müşavirler Odası başkanı olmak için adaylık sürecinde Mevcut başkan Halit Alcı'nın yanı sıra yeni adaylar Abdullah Kalın ve Aydoğan Düzgüner meslektaşlarının oylarına talip oldu.

KALIN, ''MESLEĞİMİZİN GELECEĞİ İÇİN BİZ VARIZ''

Abdullah Kalın, ''2010 yılında çıktığımız bu kutlu yolculukta, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın temsili noktasında mesai kavramı gözetmeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Odamızda tüm üyelerimizin katılacağı aylık istişare ve bilgilendirme toplantıları yapacağız.'' dedi ve çeşitli maddeler halinde oda için yapacağı çalışmaları sıraladı.

ALCI, ''YENİ DÖNEME YENİ HEDEF VE PLANLARIMIZI YAPTIK''

Mesleki sorunları bildiğini ve çözüme kavuşturacağını belirten Başkan Alcı, ''Mesleğimizin geleceği olan genç meslektaşlarımıza ve stajyerlerimizi de işin içine kattık. Tecrübe ile enerjiyi birleştireceğiz. Mesleki sorunlarımızı biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında, önerilerimizi, her platformda gündeme getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz'' dedi ve projelerini sıraladı.

AYDOĞAN DÜZGÜNER, ''ORTAK PAYDAMIZ MESLEĞİMİZ OLMALI''

Düzgüner, ''13 Mayıs günü taraf veya şuncu buncu olmasın. Bizim ortak paydamız mesleğimiz. Biz meslek için ne yaparız? Mesleğe nasıl katkı sunarız. Bunun çabası içinde olalım. Koltuk sevdasından kurtulalım ve kucaklaşalım. Oda için, Hizmet için, eğitim için neler yapabiliriz? Bunlara bakalım'' dedi ve odanın sorunlarını dile getirerek, çözüm yollarını aktardı.