Bu yıl 6. düzenlenecek olan etkinlik öncesi İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürü Ali Yüce, basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

''İŞÇİ VE İŞVEREN BULUŞACAK''

Etkinliğin amacını anlatan Ali Yüce, ''İş talebinde bulunanlarla, işverenlerimizi buluşturarak, özellikle istihdamda en çok zorluk çektiğimiz ve beyaz yakalı dediğimiz eğitimli kesimin, hem iş dünyası ile tanışmaları, onların tanışma şartları, ücret politikaları, iş dünyasının şartlarıyla bilgilendirilmeleri, gelecekle ilgili iş arayan kardeşlerimizin meslek seçimlerinde hem onlara yardımcı olabilmek, onları aydınlatmak ve iletişime geçmelerini sağlamak için bu etkinliği düzenlemeye karar verdik'' dedi.

''KAYNAŞMA SAĞLANACAK''

Kahramanmaraş'ın önde gelen yaklaşık 40-45 firmasının orada stant açacağını belirten Yüce, ''İnsan kaynakları müdürleri, İşletme sahipleri gelecekler ve orada bir buluşma gerçekleştireceğiz . Bizim amacımız işverenlerin temininde güçlük çektikleri, mesleki yönden bilgi ve birikimine ihtiyaç

duydukları öğrencileri, yaz döneminde staj ve çalışmalarıyla iş dünyasıyla kaynaşmalarını planlıyoruz'' dedi. Etkinlik, 16-17 Ekim tarihlerinde KSÜ İşletme Fakültesi önüne kurulacak stantlarda gerçekleştirilecek.