Kahramanmaraş Emniyeti apart daireleri sıkı denetim altına aldı.

Daha öncede gündeme getirdiğimiz apart dairelerde yapılan fuhuş baskınlarına bir yenisini daha ekleyen Ahlak Büro ekipleri bir erkek şahsı ve 2 bayanı yakaladı. Operasyon an be an Bugün Gazetesi ekibinin kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından dün akşam 22.00 sularında Egemenlik Mahallesi 23. sokakta bir apart dairenin 3.katı 9 numarada fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler bir müddet ön izleme yaptıktan sonra operasyonu gerçekleştirdi.  

Yerleşim yeri içerisinde ve ailelerin yoğunlukta yaşadığı bölgelerde bulunan günlük kiralık dairelerden vatandaşlarında rahatsız olması üzerine harekete geçen ekipler aylardır apart dairelere göz açtırmıyor. Yapılan suçüstü operasyonlar sonrasında birçok daire mühürlenerek apart sahiplerine de cezalar yazıldı.

Önceki gün akşamki operasyonda ise yine apartların sıkça bulunduğu bölgelerden birisi olan Egemenlik Mahallesinde Ahlak Büro Ekipleri bir daireyi fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine takibe aldı. İçeriden çıkan bir erkek müşteri ve 2 bayan şahsa suçüstü baskın yapan ekipler şahısları yakaladı. İçeriden çıkan erkek şahıs yakalanmasının ardından 150 TL karşılığında ilişkiye girdiğini itiraf etti. Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şahıslara 2 bin 616 TL para cezası uygulandığı ve apart dairenin kapatılması için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Haber-Foto: Ömer Faruk Salman / Bugün Gazetesi