“100. Yıl Kurtuluş Basketbol Turnuvası”nda Fenerbahçe İhtisasspor Kulübü, YSB Spor Kulübü, Gençlikspor Kulübü ve Akçakoyunluspor Kulübü olmak üzere 4 Kulübümüz mücadele etti. Turnuvaya katılan Kulüplerimize teşekkür ediyor ve Turnuvanın Şampiyonu Fenerbahçe İhtisasspor Kulübünü tebrik ediyoruz.

“100. Yıl Kurtuluş Futsal Turnuvası”nda ise Turkuazspor Kulübü, Büyüksırspor Kulübü, Kurtuluş 1920 Spor Kulübü, Kahramanmaraşspor Kulübü, Maraşspor Kulübü, Bertizspor Kulübü, Arsan Sümerspor Kulübü ve Kümbetspor Kulübü olmak üzere 8 Kulübümüz mücadele etti. Turnuvaya katılan Kulüplerimize teşekkür ediyor ve Turnuvanın Şampiyonu Arsan Sümerspor Kulübünü tebrik ediyoruz.

Kahramanmaraş'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü kapsamında düzenlemiş olduğumuz "100. Yıl Kurtuluş Futsal Turnuvası" Final Müsabakasında bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz ve İçişleri Komisyon Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç beye, Turnuvaları düzenlememizde bizlere destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan Kabakçı beye, etkinliklere katılan ve sevgi, saygı ve fair play çerçevesinde müsabakalarını bitiren Kulüplerimize, Sporcularımıza, müsabakalarda görev alan Hakemlerimize, Sağlıkçılarımıza, Turnuvamıza katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.