Alınan bilgilere göre uyuştucu ticareti ve sokak satıcılarına operasyon yapan polis ekipleri, çok sayıda kişiyi paketler halinde  uyuşturucu maddeler ile birlikte yakaladı. 

Kahramanmaraş'ta yapılan Narkotik operasyonlarında Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 7 kişi  ve Uyuşturucu Kullanmak suçundan 1 kişi  tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik timleri gerçekleştirdiği operasyonlarda Uyuşturucu Satıcılarına göz açtırmadı. Sokak satıcıları takibe alınarak bir bir yakalandı. 

7 ayrı Uyuşturucu satışına suçüstü müdahale eden polis ekipleri, kullanıcı ve satıcısı olmak üzere 56 kişiye adli işlem yaptı. Bu şahıslardan Uyuşturucu ticareti kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, Gaziantep ilinden sevkiyat yapan 1 şüpheli ile  uyuşturucu madde kullanan 1 şüpheli gözaltına alınarak Adli makamlara sevk edildi. 
Yapılan operasyonlar kapsamında 8 şüpheli tutuklandı.
Uyuşturucu ticareti kapsamında tutuklanan  Harun Ç. (38), Ümran K.(37), İlyas G. (45), Ahmet E.(35), Doğu Ş. (37), Nurettin K. (32), Ömür Ç. (29) ve uyuşturucu kullanıcısı kapsamında tutuklanan Ayşe Ç. (20) cezaevine konuldu.

Operasyonlarda paketler halinde esrar, bonzai, metamfetamin, uyuşturucu hap, Eroin, Hint Keneviri ve 1 Adet tabanca ele geçirildi.

Editör: TE Bilişim