Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri il merkezinde yaptıkları uygulamada hırsızlık suçundan aranan 6 kişi, Dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi, Uyuşturucu ile gezen 2 kişi, yaralama suçundan aranan 8 kişi, Mala zarar verme suçundan aranan 2 kişi ile diğer suçlardan aranan 10 kişi yakalandı. 3'ü çocuk 5 kayıp şahıs bulundu. 2 şahıstan 1 adet tüfek ve 1 adet tabanca ele geçirildi. 12 kişiye kabahatler kanununa göre işlem yapıldı. 6 kişi üzerinden kesici alet ele geçirildi. 23 şahsa dilencilik kapsamında idari ceza uygulandı.

Yaya şok uygulama yapan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Sümer Mahallesinde Gbt kaydını sordukları Osman A. isimli şahsın evden Hırsızlık suçundan

3 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Polisi Kale dibinde durumundan şüphelenerek durdurduğu Hüseyin G. isimli şahsın GBT'sini sordu. Şahsın Evden Hırsızlık Suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

Adana yolu polis uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan Seyfettin K.  isimli şahsın dolandırıcılık suçundan 2 Yıl 6 Ay kesinleşmiş cezasının olduğu tespit edildi. Aliye İzzet BEGEOVİÇ parkında Onikişubat Mobilpark ekibi durumundan şüphelendiği Furkan D. isimli şahsın gbt sini sordu. Şahsın kilitlemek suretiyle Hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.

Şazibey Mahallesinde Onikişubat Emniyet ekibi B. C. K. isimli şahsı üzerinde çalıntı telefon ile yakaladı. Şahsın iki ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Gaziantep uygulama noktasında durdurulan 34 plakalı araçta çok sayıda hırsızlık sabıkası olan 3 kişi bir miktar metanfetamin ile yakalandı.

Hacı Ali Özal Caddesi üzerinde devriye atan çarsı ve mahalle bekçileri durumundan şüphelendikleri B. C.D. isimli şahsı kimlik kontrolü için durdurmak istedi. Kaçmaya çalışan şahıs kovalamaca sonucu yakalandı.

Şahsın üzerinde 3,80 gram BONZAİ isimli madde olduğu tespit edildi.

Dulkadiroğlu Mobil Park Polisi Ekipleri bir parkta Mustafa K. isimli şahsı GBT sorgusunda yakaladı.

Polis ekiplerinin park bahçe ve meydanlarda günün belli saatlerinde kilit uygulama,  şok uygulama, mahalle ve cadde süpürme uygulaması ve devriye hizmetlerinin devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim