CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta, seçim döneminde yapımına başlanan yolun yarım bırakıldığını öne sürüp paylaştığı fotoğraflarla iktidara eleştiride bulundu.

Öztunç, Onikişubat ilçesine bağlı Yeşilyurt ile Selimiye Mahalleleri arasındaki yolu sosyal medyadan paylaşıp ‘Seçim bitti, çalışma da bitti, oyları aldılar, yolu unuttular’ demişti.

Öztunç’un bu açıklamasının ardından dün de AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç açıklama yapıp Öztunç’u yalan haberle itham etmişti.

İmran Kılıç, CHP’li vekilin paylaştığı fotoğrafların yeni olduğunu, seçim dönemine ait olmadığını, eleştiri konusu olan yolun, köy yolu olmadığını, mahalle sakinlerinin tarla yolu olarak kullandığı bilgisini vermişti.

Ak Partili İmran Kılıç’ın bu açıklamasının ardından ise CHP’li Ali Öztunç, bölgeden bir video paylaşarak Kılıç’a cevap verdi.

Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı

‘Kılıç’ın üslubu üzücü ve yanlış olmuştur.’ diyen Öztunç;

“Geçtiğimiz günlerde Onikişubat ilçemiz Selimiye ile Yeşilyurt mahalleleri arasındaki yolu gündeme getirmiş fotoğraflar paylaşmıştım. AK Parti Kahramanmaraş milletvekili sayın İmran Kılıç bir açıklama yaparak fotoğrafların eski olduğunu yolun yapılmış olduğunu iddia ederek beni yalancılıkla suçladı. Bir defa Kılıç’ın üslubu üzücü ve yanlış olmuştur. Ayrıca bahsedilen bölgeye ilişkin bugün sabah çekilen fotoğraf ve hatta videoyu da şimdi paylaşıyorum. Sayın Kılıç, yol var, yapıldı demekle olmuyor, bakın gerçek bu görüntülerde. Şimdi Kahramanmaraşlı hemşerilerime sayın İmran Kılıç’ın sözleri ile soruyorum; Kim yalan söylüyor?” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim