TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı

. 17-27 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan sözkonusu Kitap Fuarında Ahmet SANDAL, “Yalnız Anılar Kalır” isimli İçsel Gelişim/Anı ve “Şiir Denizinde Bir Sandal” isimli Şiir kitabını okuyucularına sunacak ve tanıtımını yapacaktır. Bundan önce sekiz adet kitabı yayınlanmış olan Ahmet SANDAL’ın isimleri belirtilen bu kitapları dokuzuncu ve onuncu kitaplarıdır. Şair Yazar Ahmet SANDAL, ayrıca, Kitap Fuarında okuyucu yazar buluşması kapsamındaki bir söyleşide de seminer sunacaktır.

Ahmet SANDAL’ın Uluslararası Kahramanmaraş 6. Kitap Fuarındaki kitap imza günleri 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde ve “Türk Şiirinde Anne” temalı Söyleşi programı da 20 Ekim 2019 günü saat 14:00’de gerçekleştirilecektir.

Ankara’dan Kitap Fuarı için yol hazırlığına başlayan Şair Yazar Ahmet SANDAL, ebebi, kültürel ve sosyal ilişkilere büyük ve önemli katkıları olan, şair ve yazarlar ile okuyucularını buluşturan böyle bir organizasyondan ve alanında en kapsamlı Kitap Fuarını düzenlediklerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin tün yetkili ve görevlilerine teşekkürlerini her fırsatta iletmektedir.

Editör: TE Bilişim