Kahramanmaraş 5. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarında birbirinden değerli yazarlar katılım sağlamaya devam ediyor. Ünlü yazar, aynı zamanda radyo programcısı Talha Bora Öge fuarda Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi muhabiri Ömer Faruk Salman ile yaptığı röportajında, Kahramanmaraş'ı çok sevdiğini, Kahramanmaraşlılarında kendisini çok sevdiğini söyledi.

Açılış gününde burada olmak bir şeref diyerek sözlerine başlayan Öge, ''Açılış gününde davet edilmek bizim için bir şeref. Ben bugün Radyo 7 programımı buradan canlı yaptım. Ardından imzamızı yaptık. Teveccüh çok güzeldi. Ben hep söylüyorum. Ben Kahramanmaraş'ı çok seviyorum. Onlarda beni çok seviyorlar. Ben şehir şehir geziyorum. En çok etkinlik yapıp, davet edildiğim illerden birisi Kahramanmaraş. Halkın teveccühü olduğu için bu böyle. Ben sizin vesilenizle hepsine teşekkür ediyorum. Allah onların muhabbetine layık etsin'' dedi.

Dört kitabının olduğunu belirten Öge, ''Bir şiir, bir roman, bir deneme ve birde dua kitabı. Burada onları imzaladım ve imzalamaya devam ediyorum. Sizinde söylediğiniz gibi beşincisi düzenlenen bir kitap fuarı bu. Kitap fuarları yaygınlaştı ancak şiirin ve şairlerin memleketi Kahramanmaraş'ta kitap fuarı başka bir anlam kazanıyor. Burası edebiyat şehri. Böyle bir şehirde sevenlerimizle buluşmak unutulmaz bir anı daha ekledi bizim hayatımıza. Ayrıca sizlerde çok teşekkür ediyoruz. Hem insanların gelmesini teşvik ediyorsunuz. Hem buradaki heyecanı yansıtıyorsunuz. Bizleri kitleniz ile tanıştırıyorsunuz'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN/BUGÜN GAZETESİ