Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. bugün, KSÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Binası önünde kapılarını ziyaretçilere açacak olan Kahramanmaraş İşkur Müdürlüğü tarafından organize edilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında stant açarak, kalifiye yeteneklerle bir araya gelecek.

‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında bu yıl 6’ıncısını gerçekleştirilecek olan ‘Bu Fuarda İş Var’ temalı İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 16 Ekim Çarşamba Günü Kahramanmaraş sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Binası önünde, saat 10.00’da ziyarete açılacak.

Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu! Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!

Teknolojiye ve ekipmana yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. diğer yandan da hizmet ettiği bölgeye olan sorumluluk bilinciyle nitelikli iş gücünün göç etmemesi için yüklendiği misyonu, tüm enerjisiyle yerine getiriyor. Fuarda açılacak stantta ziyaret edenlerle tek tek ilgilenecek olan İnsan Kaynakları Departmanı uzmanları, talep edenlere şirketle ilgili bilgiler verecek ve hazır olan CV’leri teslim alacaklar.

Editör: TE Bilişim