Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık

Türkiye’nin genç, donanımlı kadrosuna sahip ve sürekli güncellenen beyin takımı ile Adıyaman ve Kahramanmaraş’a enerji sağlayan Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. kendi bünyesinde çalışmak isteyenlere önemli bir fırsat sundu.

Kahramanmaraş İşkur İl Müdürlüğü tarafından ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında bu yıl 5’incisi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde düzenlenen ‘Bu Fuarda İş Var’ temalı İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, işgücünü talep edenler ile işgücünü arz edenleri bir araya gelecek.

16 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Binasının hemen önünde gerçekleşecek İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı iki gün sürecek. Kahramanmaraş’ın önde gelen 50 firmasının katılacağı fuarın binlerce kişi tarafından ziyaret edilmesi beklenirken, Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. İnsan Kaynakları Departmanı Uzmanları ise stantlarını ziyaret eden ve kurumlarıyla çalışmak isteyenlere bilgiler sunarak CV’lerini alacak.

Editör: TE Bilişim