Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği bir çok başarılı operasyon ile adından sıkça söz ettiren KOM Şube ve Narkotik Şube Müdürlüğü görevlerini yürüten Yücel Kayadelen, geçtiğimiz yıl 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi almış ancak tayin istememişti. Kahramanmaraş'ta ki görev süresinin 7.yılında tayin isteyen Kayadelen, Adana'da İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Yücel Kayadelen, Kahramanmaraş'ta 2014 yılından beri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik, Siber Suçlar, Olay Yeri, Personel ve Hukuk Şube Müdürlüğü görevlerini yürütüyordu. Narkotik Şube Müdürlüğü görevi içerisinde Kayadelen ve ekibi gerçekleştirdiği bir operasyon ile Kahramanmaraş tarihinin en yüksek kaçak eroinini yakaladı. KOM Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarıyla mücadelede vatandaş destekli 'Narkomobil' projesi hayata geçirildi. Uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların da tam desteğini almak adına hayata geçirilen 'narkomobil projesi Kahramanmaraş'ta torbacıların korkulu rüyası oldu. Proje sayesinde sokak satıcılarına göz açtırılmadı.

Kahramanmaraş'ta görev yaptığı 7 yıl içerisinde FETÖ operasyonlarını da başarılı bir şekilde yürüten Yücel Kayadelen ve ekibi büyük bir özveriyle çalışarak başarılı çalışmalar yaptı. Post tefecilerine ve kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda suçlulara nefes aldırmadılar. Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi ekibi olarak Yücel Kayadelen'e bundan sonraki görev süresi içerisinde başarılar dileriz.

Yücel Kayadelen'in yerine ise TEM Şube Müdürlüğü görevini yürüten Alper Çay'ın bakacağı öğrenildi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN