Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 55 ilimizi yayla turizmine dahil ederken maalesef ilimiz bu şehirler arasında yok. Şehrimizden 100 kat daha düşük potansiyeldeki olan iller yerli ve yabancı turist akınına uğrarken şehrimiz maalesef turimz pastasından hak ettiği kısmı dahi alamıyor.

Yaklaşık 15-20 yıllık bir çalışmaını ürünü olan "ROTA MARAŞ" isimli eser birçok Maraşlı'nın dahi bilmediği, görmediği, adını dahi duymadığı yaylaları, dağları, ovaları, gölleri, kanyonları, tarihi kalıntıları, bitki örtülerini, çiçek ve böceklerini tanıtıyor.

ROTA MARAŞ'ı hazırlayan Sait KILIÇSALLAYAN Hocamız ve ekip arkadaşlarına dağcılık arkadaşlarına tüm Kahramanmaraş Kamuoyu adına çok teşekkür ediyoruz ve emeğe saygıdan dolayı kutluyoruz.

"İlim ve maarifet iltifata tabidir" düsturunca bu eseri yayınlayan sponsor olan ufku açık TÜRKOĞLU Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ'ada çok teşekkür ediyoruz.

Çağlayanceritten Andırın'a Nurhak'tan Onikişubat'a Dulkadiroğlu'ndan Elbistan'a, Türkoğlu'ndan Ekinözü'ne tüm ilçelerimizi, köylerimizi, doğa harikası coğrafyamızı anlatan esere sıcak yaklaşımından dolayı Kültür Hizmetleri kapamında yaklaşan Türkoğlu Belediyemize başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Kalıcı ve kapsamlı olan ROTA MARAŞ Kitabı şehrimizin kültürüne ve tanıtımına çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Tarihi bir vesika olarak kayda geçecektir.

Editör: TE Bilişim