Yapılan son tahminlere göre, Artvin’in iç kesimleri ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman çevrelerinde de bugün sağanak yağış etkili olacak.

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hakkari, Şırnak ve Artvin çevreleri ile Adana'nın güneyinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyılarının yüksekleri, Artvin’in iç kesimleri ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç ve Doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun zamanla yer yer çok bulutlu, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Adana'nın güneyinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.