Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden flaş bir ayrılık haberi geldi.

Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi

2019 yılının Mayıs ayında, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından, Fen İşleri Dairesi eski Başkanı Onur Erdi’nin yerine getirilen Fatih Yoldaş, yaklaşık 11 ay süren Fen İşleri Daire Başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı "Fatih YOLDAŞ" Kimdir?

1985 yılında Kırşehir’de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Andırın'lıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.

2007 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kırıkkale Üniversitesi Yapı anabilim dalında "Betonarme Binaların Çelik Halatlarla Güçlendirilmesi" tezini hazırlayarak yüksek lisansını tamamladı. Askerliğini Kıbrıs'ta kısa dönem olarak yaptı.

2008-2010 yılları arasında Teknotes A.Ş ile Mim Mühendislik firmalarında imalat Şefi olarak çalıştı. 2010 yılında Nevşehir Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğüne atanarak 2014 yılına kadar ihale, yaklaşık maliyet, proje, hakediş, kentsel dönüşüm ve yapı denetim konularında görev yaptı.

İl Yapı Denetim Komisyonunda görev aldı. Asliye ve Sulh Mahkemelerinde birçok dosyada bilirkişilik yaptı.

2014 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğüne atandı. 2016 ile 2019 yılları arasında İmar İnceleme Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Bakanlıkça hazırlanan İmar Kanunu Revizyonu, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Otopark Yönetmeliği çalışmalarında aktif olarak görev yaptı. İmar mevzuatı konularında başta Belediye, İl müdürlükleri, İl özel idareleri, Serbest mimar ve mühendislerin katıldığı birçok seminer programında Uzman Eğitici olarak görev aldı.

Bürokrasinin Azaltılması Eylemleri ile Belediyelerde Tek Durak Ofis projelerinde görev aldı. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüne devam etmekte olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. 2019 yılı Mayıs ayı itibariyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı olarak görev almıştır.

Editör: TE Bilişim