Büyükşehir Belediyesi, AKBEL A.Ş bünyesinde Belediyenin farklı birimlerinde çalıştırılmak üzere 7 personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.

2) Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P3) en az 70 veya 100 üzerinden en az 70 diploma notuna sahip olmak.

3) Son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını geçmemiş olmak.

4) Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak.

5) İyi düzeyde Microsoft Office (Word, Excel ve PowerPoint) uygulama bilgi ve becerisine sahip olmak,

6) Mühendislik kadroları için mesleki deneyim ve kendi alanına ilişkin temel yazılım ve programlama dil ve yetkinliğine sahip olmak.

7) Tüm kadro ilanları için idarenin merkez ve ilçelerde bulunan tüm hizmet birimlerinde görev yapabilme ve esnek çalışma koşullarını kabul etmek.

8) İş deneyimi, lisansüstü eğitim ve yabancı dil gibi nitelikler tercih sebebi olacaktır.


B- MÜRACAAT TARİHİ VE ŞEKLİ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 14-21 Eylül 2020 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/ web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

C- DEĞERLENDİRME VE SINAV TARİHİ

1) Başvuru şartlarını taşıyan adaylar KPSS veya diploma notuna göre sıralanarak alınacak sayının 5 katı aday yazılı ve/veya sözlü sınava çağrılacaktır.

2) Yazılı ve/veya sözlü sınav tarihi ayrıca duyurulacaktır.

3) Yazılı ve /veya sözlü sınavda başarılı olanlar 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sözleşmeli olarak istihdam edilecektir.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ