Kahramanmaraş büyükşehir belediye meclisi eylül ayı olağan meclis toplantısı 2. Bileşimi gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Meclis başkanvekili Mehmet Akif Kahveci başkanlığında toplanan Kahramanmaraş büyükşehir belediye meclisi, gündem maddelerin okunup oylanması ile başladı.

Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.

Oylamaların ardından gündemin 29 ve 30. Maddeleri olan imar ve şehircilik dairesi başkanlığının, Elbistan ilçesi 1/1000 ölçekli ilave revizyon uygulama planı ve 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonunun raporu okundu.

Daha sonra İller Bankası Genel Müdürlüğü Planlama Dairesi Başkanlığı Mekânsal Planlar Müdürü Şükrü Aksoy Elbistan ilçesi 1/1000 ölçekli ilave revizyon uygulama planı ve 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Elbistan ilçesi 1/1000 ölçekli ilave revizyon uygulama planı ve 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclise katılamayan üyelerin izinli sayılmasına ilişkin teklif oybirliği ile kabul edilirken, Meclis Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci bir sonraki meclis toplantısının 9 Ekim 2018 Salı günü saat 13.30’da toplanacağını duyurarak oturumu kapattı.

Editör: TE Bilişim