İmza töreninden sonra söz alan Kahramanmaraş Barosu Başkanı Muhammed Burak GÜL; “Göreve geldiğimiz günden bu güne, ben ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım, Baromuzun en etkin şekilde temsil edilmesi, baromuza bağlı olarak görev yapan avukatlarımızın, stajyerlerimizin ve çalışanlarımızın haklarının korunması, savunulması, sosyal ve kültürel alanda yaşamlarının kolaylaştırılması adına yoğun bir çalışma gerçekleştirmekteyiz. Bu amaçla yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de, baromuza bağlı avukatlarımızın, stajyerlerimizin ve çalışanlarımızın, daha kaliteli ve indirimli hizmet alımı yapabilmesi için çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız protokollerdir. Bugün burada, Parksante/Envodi Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile imzalamış olduğumuz anlaşma ile bu alandaki hizmetlerimize bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Yapılan anlaşmanın tüm baromuz avukatlarına ve çalışanlarına hayırlı olmasını temenni eder, imza töreninde yer alan Uzman Diş Hekimi Engin Volkan DİKEÇ beyefendi ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra söz alan Uzman Diş Hekimi Engin Volkan DİKEÇ; “Adaletin tecellisinde görev alan çok değerli avukatlarımıza ve değerli baro çalışanlarına daha kaliteli ve ayrıcalıklı sağlık hizmeti verilmesi amacıyla imzalanan bu protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim. Yoğun ve stresli geçen iş yaşamı içerisinde ne yazık ki bazen sağlığımızı ikinci plana atabiliyoruz. Sadece kendi derdiyle değil, adaletin tecelli edebilmesi için bir çok vatandaşımızın derdiyle ilgilenen, onların haklarını savunan avukatlarımızın da sağlığının bizlere emanet olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda, avukatlarımızın yoğun çalışma saatleri içerisinde kendilerine uygun zamanda randevu alabilmeleri, etkin, hızlı ve kaliteli tedavi hizmetinden indirimli olarak faydalanabilmeleri için imzalanan bu protokolün mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca, imza töreninde beni

ve ekibimi, Kahramanmaraş Barosu hizmet binasında ağırlayan sayın Baro Başkanı Muhammed Burak GÜL ve baro yönetim kuruluna misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Uzman Diş Hekimi Engin Volkan DİKEÇ kimdir?

Kahramanmaraş /Göksun ilçesinde doğup, orta ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. 2007 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2012 yılında derece ile mezun olduktan sonra diş hekimliği uzmanlık sınavını kazanarak Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında göreve başlamıştır. 2015 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayan Engin Volkan DİKEÇ, Antalya Özel Panoramik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin 3 şubesinde uzman diş hekimi olarak çalışmıştır. 2016-2019 yılları arasında Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Kahramanmaraşlı hemşehrilerine hizmet vermiştir. 2019 yılı itibarı ile kurucusu olduğu Kahramanmaraş Özel Parksante & Envodi Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde hizmet vermeye başlamıştır.

Editör: TE Bilişim