2017 yılında ihalesi yapılan ama Türkiye’nin yaşadığı mali sıkıntılardan dolayı kemer sıkma politikasından nasibi alarak ertelenen Arsan Kavşağı Alt Geçit Projesinde çalışmalar çok yavaş ilerliyor.

Kara Yolları tarafından ihale edilen projenin Mart 2021’de biteceği öngörülüyordu.

Çile Yoluna Döndü!

Kahramanmaraş’ın isimsiz Organize Sanayi Bölgesi olarak görülen Gaziantep yolu üzeri Karacasu bölgesinde yüzlerce Fabrika faaliyet gösteriyor. Hem fabrika çalışanları hem de çevre yolu olması hasebiyle çok yoğun kullanılan yol çalışmalar sebebiyle cep yol kullanılıyor. Asfalt dökülmeyen tali yol hem bozuk hem de kalitesiz olduğu için ulaşımın daha da yavaş işlemesine sebep oluyor. 31 Mart 2021 de bitmesi beklenen Arsan Kavşağı çalışmalarında henüz % 50’lik bitiş bile gerçekleşmedi. (MTV)

***

Kahramanmaraş’ta fotoğraf çekmek isteyen genç mağaraya düştü

Kahramanmaraş’ta fotoğraf çekmek için gittiği mağarada ayağı kayıp mağaranın derinliklerine düşen bir kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Onikişubat ilçesindeki Döngel Mağaralarında meydana geldi.

Bölgeye fotoğraf çekmek için gelen Harun Özer (29), ıslak zeminde ayağının kayması sonucu mağaranın derinliklerine yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ile AFAD ve jandarma ekipleri Özer'i yaptıkları ortak çalışma sonunda kurtardı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Özer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.