Konuyla ilgili sendikanın yaptığı araştırmada şu bilgilere yer verildi

"1 Mart tarihinde tüm alanlarda başlatılan normalleşme süreciyle birlikte, alınması gereken tedbirler yeterince alınmayınca eğitim alanında da vakalar hızla yükselmeye başladı.

Bu durum ölümlerin yaşanmasını da beraberinde getirdi. 12 Mart'a kadar olan süreçte Balıkesir Ayvalık'ta bir okul müdürümüz ve Kilis'te bir okul müdür yardımcımız vefat etti.

12 Mart-19 Mart haftasında Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda bir yardımcı personel, Mersin Tarsus'ta bir öğrenci servis şoförü vefat etti. 19 Mart-28 Mart döneminde İstanbul Şişli'de bir okul müdür yardımcımız, Konya'da üç öğretmenimiz, Tokat'ta bir öğretmenimiz, Hatay İskenderun'da bir öğretmenimiz yaşamını yitirdi.

29 Mart-4 Nisan haftasında Amasya Gümüşhacıköy'de bir öğretmenimiz, Kahramanmaraş Onikişubat'ta iki öğretmenimiz, Kırıkkale'de bir memur personelimiz, Şanlıurfa Karaköprü'de bir öğretmenimiz, İstanbul Kartal'da bir öğretmenimiz vefat etti.

Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

5 Nisan-11 Nisan döneminde Osmaniye'de iki öğretmenimiz, Kırklareli Keşan'da bir öğretmenimiz, Nevşehir'de bir öğretmenimiz, İstanbul Büyükçekmece'de bir öğretmenimiz, İstanbul Bakırköy'de bir öğretmenimiz, Kastamonu'da bir yardımcı personelimiz, Ordu Altınordu'da bir öğretmenimiz vefat etmiştir."

Editör: TE Bilişim