Vali Coşkun, Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Orgeneral Çetin ise nazik kabulü için Vali Coşkun’a teşekkürlerini iletti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Arif Çetin’e ziyaretleri esnasında, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Kriminal Daire Başkanı Tuğgeneral Sinan Şen, Şehit Gazi Şube Müdürü Yarbay İbrahim Erarslan, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan eşlik etti.

VALİ COŞKUN VE ORGENERAL SAYIN ARİF ÇETİN ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral  Arif Çetin ve beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesine ve Şehit Hakan Duyğal’ın ailesine ziyarette bulundular.

Ziyarette Dernek Başkanı Yunus Karaman, şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelen Vali Coşkun ve Orgeneral Çetin, vatanı, bayrağı ve milleti için canını feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dileyerek dua ettiler.

Orgeneral Çetin burada yaptığı konuşmada, şehitlerimizin kıymetli emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin her zaman başımızın tacı olduğunu, devlet ve millet olarak har daim yanlarında bulunduklarını belirterek, hayırlı ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde Şehitler Dualarla Yâd Edildi Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Vali Ömer Faruk Coşkun ve Jandarma Genel Komutanı Sayın Orgeneral Arif Çetin’e ziyaretleri esnasında, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Kriminal Daire Başkanı Tuğgeneral Sinan Şen, Şehit Gazi Şube Müdürü Yarbay İbrahim Erarslan, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan eşlik etti.

Editör: TE Bilişim