31 Mart yerel seçimler sonrası Millet İttifakından belediye meclis üyeliğine seçilen yeni meclis üyeleri,  İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kervanhanda düzenlenen toplantıda, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel Belediye Meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Belediye Meclis üyeliğinin önemine değinen Çabukel, “Her ilçenin belediye meclis üyesi kendi parlamentosunun bir üyesidir. Şehrimizin yaşanılabilir bir yer olması için çok gayret göstermek zorundasınız. Tüm meclis üyelerimiz kendi meslek guruplarında başarılılar ancak belediye meclis üyeliği meslek alanında iş yapmaktan çok daha zor, çok daha ağırdır. Biz parti olarak bütün fikirlere açığız. Kahramanmaraş’ın en ücra köşelerine kadar bütün sorunların dinlenmesi ve meclise taşınarak çözülmesi adına ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Meclis üyelerimiz tüm bunlarında halkın bir lirasına bile sahip çıkmak zorundadır. Önceliğimiz vatandaşın hakkını korumaktır.” Diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta vatandaşın malının korunması adına meclis üyelerine büyük görevler düştüğünü de belirten Çabukle; “Hizmetlerin uzak noktalardaki yerlere götürülmesi sizlerin üstün gayretleri ile olacaktır. Belediye meclis üyeliği şehrin yapı taşıdır. O taşı koruyacak kollayacak en büyük neferdir. Belediye başkanlığı makamını yücelterek çalıştıracak olanlar elbette belediye meclis üyeleridir. Sizlerden ricam çalışın ve bütün mal varlığımızın tamamına sahip çıkın. Kahramanmaraş’ın en ufak taşının bile peşkeş çekilmesine izin vermeyin. Sizlere bir avukat olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım.” Şeklinde konuştu.