Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde tarihi dokunun tam ortasında bulunan İstiklal İlkokulunda öğrencilerin milli ve kültürel değerleri öğrenerek benimsemeleri için etkinlikler düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında okulda öğrenim gören öğrencilere yönelik “Milli Kültür” isimli bir sergi düzenlendi.

Düzenlenen sergide öğrenciler önceki yıllarda kullanılan ancak teknolojik gelişmeler ve değişen yaşam standartları nedeniyle günümüzde kullanılmayan araç gereç ve eski eşyaları görme ve tanıma fırsatı yakaladılar. Milli Kültür sergisinde sergilenen ürünler öğrencilere öğretmenler tarafından tek tek tanıtılarak kullanım amaçları anlatıldı.

Milli ve Manevi Değerleri Yüksek Nesil Hedefliyoruz

İstiklal İlkokulu Müdürü Ahmet Altunyıldız düzenlenen Milli Kültür sergisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada : “İstiklal İlkokulumuz Kahramanmaraş’ın en merkezi ve tarihi yerinde bulunuyor, Okulumuz çevresinde birçok tarihi yapı bulunuyor. Bizlerde öğrencilerimizin milli ve manevi değeri yüksek bireyler olmasını istiyoruz. Bu amaçla etkinlikler düzenliyoruz. Milli Kültür sergisi ile de öğrencilerimize eski eser ve eşyaların nasıl ve nerede kullanıldığını göstermek amaçladık. ” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak
Editör: TE Bilişim