İş arayanların yakından takip ettiği İŞKUR, yeni alım ilanlarını paylaştı. 219 ön muhasebeci olarak personel alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, özel kamu fark etmeksizin pek çok sektörün eleman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması yeterli. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak.

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi

Ön muhasebeci olarak personel alımı yapacak iller şu şekilde:

Ankara, Manisa, İzmir, İstanbul, Antalya, Sivas, Niğde, Yalova, Balıkesir, Aydın, Bursa, Kars, Adana, Konya, Kayseri, Muğla, Çorum, Ordu, Erzurum, Kastamonu, Aksaray, Elazığ, Bilecik, Ağrı, Kocaeli, Eskehir, Burdur, Kırıkkale, Giresun, Mardin, Kütahya, Uşak, Kahramanmaraş, Rize gibi pek çok şehirde alımlar devam ediyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

219 Ön Muhasebeci personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR'a üye olmaları ve sistemde işsiz olarak gözükmeleri gerekiyor. İŞKUR şubelerine gitmeden (Coronavirüs salgını nedeniyle şubelerde başvuru alınmamaktadır), online olarak başvuru yapılabiliyor.

Başvuru şartları her biri ilan içerisinde farklı olup, genel itibariyle en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu adaylar istenmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ön muhasebeci eleman alımında adaylardan bir takım şartlar istenmektedir. Başvuru şartları şu şekilde:

- En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre lise ve önlisans mezunu adaylar da istenebilmektedir)
- EXCEL kullanabilmek
- 18 yaşını tamamlamak
- Emekli olmamak
- Erkek adayların en az 1 yıl askerlikle ilişiğinin olmaması
- Ekip çalışmasına uygun
- Akıcı ve düzgün bir diksiyon
- T. C. vatandaşı olma

Editör: TE Bilişim