İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında Davut Sarı'nın istifası sonrasında göreve Ahmet Çabukel getirilmişti. Çabukel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ve Parti heyeti, basın mensupları ile buluştu.

Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine gelen Ahmet Çabukel'e görev teslim töreni düzenlenirken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ve beraberindeki Milletvekillleri Methanet Çulhanoğlu, İsmail Koncuk, Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş İl Başkanlığının misafirliğinde programa katıldı.

İYİLİK KERVANI İLLERE DAĞILDI

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Genel seçimlerde sonra Genel Başkanımız Meral Akşener’in aldığı kararla Olağanüstü Genel Kurula gittik ve tekrardan genel Başkan Akşener’i partinin başına getirdik. Dün itibari ile ‘İyilikler Kervanı’ adı altında Türkiye’nin 30 ilinde milletvekillerimizle, yönetim kurullarımız ile beraber tüm Türkiye’ye dağılmış durumdayız'' dedi.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Yerel seçimlerde adaylar için çalışmalara başlamış bulunmaktayız diyen Yücel, ''Dün Adana’daydık ve çok güzel bir ortam vardı. Bugün ise Kahramanmaraş’tayız ve inşallah il başkanımızın yaptığı organizasyonla bazı temaslarda bulunacağız. Yerelde ve genelde iyi adaylar seçeceğiz ve çok güzel talepler var. Bu inşaları seçerken istişarelerle, gerekli kişilerle konuşarak aday göstereceğiz.''

Bugün Kahramanmaraş’ta çalışmalara başlıyoruz ve İl Başkanımız ile beraber birçok yeri gezip tespitlerde bulunacağız diyen Yücel, ''Ekonomideki bu kötüye gidiş İYİ Parti’ye olan ihtiyacı daha da çok arttıracak. Allah bizi birbirimize düşürmesin ama bu gidiş iyi bir gidiş değil. Ekonomide kartopu gibi hızla aşağı doğru gidiyoruz. Esnaflar kan ağlıyor ve dışarıdaki sorunlar bitmek bilmiyor. Sıfır sorundan sırf soruna doğru gidiyoruz. İnşallah bu sorunları İYİ Parti ile aşmış olacağız'' dedi. AK Parti ve MHP'nin ittifakı ile ilgili olarak konuşan Yücel, AK Parti ve MHP evlenmiş gibi'' ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığı görevine gelen Ahmet Çabukel ise şöyle konuştu; ''Şunu belirtmek isterim ki biz Kahramanmaraş’ta bir yenilik istiyoruz, bir değişim istiyoruz. Değişimin adı gençlerin olduğu, değişimin adı iyiliğin olduğu, değişim içerisinde güzelliklerin olduğu ve kimsenin kimseyi kırmadığı bir şehir istiyoruz. Bu hepimizin umudu ve kararı. Bu nedenle biz bu göreve talip olduk sağ olsun genel merkez bizleri uygun gördüler. İnşallah ileriki süreçte il teşkilatımızı kuracağız ve hızlı bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız. Hedefimiz bütün ilçelerde başarıya ulaşmak ve en azından oylarımızı yukarıya çıkartarak iktidarın sahibi olduğumuzu herkese göstermek.''

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim