Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaklaşık 17 gün önce Korona virüse yakalanmış, hafta sonu ise tedavisinin Necip Fazıl Şehir Hastanesinde devam edeceğini duyurmuştu.

Yaşanan bu gelişme sonrası, Başkan Güngör’ün hastanedeki tedavisiyle ilgili dün bir haber yapıldı.

Yapılan habere, sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Hayrettin Güngörle ilgili başta Fırat Görgel olmak üzere onlarca kişi tarafından kınama mesajı ve twit’ler atıldı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırta Görgel; “Haklı eleştiriler elbette kabul edilebilir fakat bununda basın etiği çerçevesinde olması gerekmektedir. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumun ülkemize ve şehrimize zarardan başka getirisi olamaz. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e karşı yapılan bu paylaşımı kınıyor, başkanımıza ve tüm tedavi gören hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum.”

İŞTE YAPILAN HABER…

İŞTE ATILAN MESAJLARDAN BAZILARI…

Hakaret etmeyeceğiz! Çünkü dünyadaki hiç bir hakaret, bu haberi yapan kadar alçalamaz! En kısa zamanda aramıza dönecektir inşallah. Sayın Büyükşehir Belediye başkanımız Hayrettin Güngör beye tekrardan Allah’tan şifa diliyorum.

Hayrettin Güngör Başkanımıza acil şifalar dileriz. Başkanımıza karşı yapılan bu haberi kınıyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Hayrettin Güngör’e karşı yapılan bu haberi kınıyoruz... Kendilerine acil şifalar diliyorum.

Basın etiğine uygun olmayan paylaşımı kabul etmiyoruz! #HayrettinGüngör

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Hayrettin Güngör’e karşı yapılan çirkin haberi kınıyor, Sayın Başkanımıza acil şifalar diliyorum.

@hayrettingng