Ligin 3. Haftasında Kahramanmaraşspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar, zorlu Sivas Belediyespor maçında da takımın yanında 12. adam olarak yerini aldı. Takımı doksan dakika boyunca aralıksız destekleyen taraftarın deplasman giderlerini karşılayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür geldi.

Kahramanmaraş Edeler Grubu Taraftarları Derneği Kurucu Başkanı Serkan Altunbaş, Yaptığı açıklamada biz hiçbir zaman takımımızı, başkanımızda bizi yalnız bırakmadık dedi. Taraftarın dışında Kahramanmaraşspor’a yaptığı şahsi yardımlar için de ayrıca teşekkürlerini ifade eden Altunbaş, “ Biz Kahramanmaraş Kahramanmaraş Edeler Grubu Taraftarları Derneği olarak her zaman takımlarımızın yanında olduk. Kahramanamraşsporu biz taraftarlar olarak her zaman iyi gün kötü gün demeden tribünde yerimizi aldık. Biz taraftarlar olarak Kahramanmaraşspor’u deplasmanda desteklemek istedik. Tabi bu desteğimiz için kalabalık olmamız gerekiyordu ve bu kalabalığında maddi bir külfeti oldu. Bu yüzden biz taraftarlar olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik ve bu görüşme sonucunda Başkanımız bize her türlü desteği vereceğini söyledi ve öyle de yaptı” ifadelerini kullandı.

‘YAKITTAN YİYECEĞE KADAR HER TÜRLÜ YARDIMI ALDIK’

İstediğimiz her konuda elinden gelen her şeyi başkanımız bizden esirgemedi diyen Altunbaş sözlerine şu şekilde devam etti: “Gerek araç konusunda gerek araçlara konulacak yakıt konusunda gerekse de deplasmana giden taraftarın yiyecek giderlerine kadar her şeyi Belediye Başkanımız karşıladı. Biz Kahramanmaraş’a gönül vermiş taraftarlar olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi göreve geldiği günden bu yana gerek profesyonel spora gerekse de amatör spora katkılarını hiçbir zaman esirgemediler. Biz taraftarlar olarak spora yapılan bu katkıların farkındayız. Takımlarımızın olduğu kadar Belediyemizin de yanındayız ve her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)