Genel Başkan olarak Sn. Meral Akşener tekrar seçilir iken 50 Asil 25 Yedek Genel İdare Kurulu Üyeliği için toplam 184 aday yarıştı. Üst Kurul Delege katılımı çok yüksekti.

Çocuklar, Gölge Oyunu ve Kukla Gösterileriyle Doyasıya Eğlendi Çocuklar, Gölge Oyunu ve Kukla Gösterileriyle Doyasıya Eğlendi

Genel İdare Kurulu Üyeliği için Gnl. Bşk. Meral Akşener,100 kişilik anahtar liste verdi ve ayrıca aday olmak isteyenler Divan Başkanlığına başvurarak aday olabilir anonsu ile süreç başlatıldı.

Kahramanmaraş’ın 16 üst kurul delegesi mevcut olup 4 kişi aday olacağını paylaştı.Genel Merkez Anahtar Listesinde yer alamayınca 1 aday başvuru yapmadı ve 3 aday ile yarıştı. İller bazında bakıldığında üst kurul delegesine oranlandığında en çok aday çıkaran iller arasında yer aldı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan hemşehrimiz Av.Günay Kodaz ise Türkiye genelinde yapılan yarışta ciddi sayıda delegenin teveccühü ile Genel Merkezin 100 kişilik anahtar listesinde Kahramanmaraş’ın çok sayıda adayının olması nedeni ile yer almamasına ve Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanlığının çok sayıda adayı olması nedeni ile Sn. Kodaz ’a tam destek verememesine ve üst kurul delegesinin başka illere göre düşük sayı da olmasına rağmen anahtar listeyi delerek 75 kişilik Genel İdare Kuruluna giren tek Kahramanmaraş ’lı olmayı başardı.

Av.Günay Kodaz, sosyal medya hesaplarından “İYİ Partimizin Genel İdare Kurulu Yedek Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Seçilmem için oyları ve çalışmaları ile destek veren her bir delege arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir çoğunuz ile yeni tanıştık. Bana güveniniz içinde sağ olunuz. Dostluğumuz daim olsun inşallah” mesajı ile duyurdu.

Av.Günay Kodaz, Ankara’dan Hakkari’ye kadar olan bir çok ilde “İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Kadın Üyesi olup, kendi ilinde siyaset yapan aynı zamanda Genel İdare Kuruluna seçilen tek kadın olma ünvanını da taşıyor. Kahramanmaraş ’a komşu iller başta olmak üzere Türkiye Genelinde her ilden oy alarak seçildi.

Editör: TE Bilişim