Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu gün açılışını yapacağı Göksun tünelleri için 25 Mart 2009´da Kahramanmaraş´ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun adının verilmesi gündeme geldi.

Fakat dün açıklanan isimlerde tünellere daha çok Kahramanmaraşlı şair ve yazarların adının verilmesi dikkat çekti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Yardımcıoğlu da yaptığı açıklamada "Muhsin bey, orada hakka, rahmeti rahmana yürüdü. Muhsin Bey'in isminin verilmesi bu şehirdeki insanları kesinlikle onurlandıracaktır, kesinlikle hoşuna gidecektir.

Cumhurbaşkanımızın nasıl bir insan olduğunu biliyorum. Tünellerin isminin birileri tarafından belirlenmiş olmasının hiç bir önemi yoktur. O eğer bunun Muhsin Yazıcıoğlu olması yönünde bir irade beyan edecek olursa onun iradesinin karşısına çıkacak herhangi bir irade de yoktur." diye konuşmuştu.

İşte tünellerin isimleri;

Aşık Mahsuni Şerif, Abdurrahim Karakoç, Sezai Karakoç, Bahaettin Karakoç, Erdem Beyazıt, Necip Fazıl Kısakürek, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Cahit Zarifoğlu, Hayati Vasfi Taşyürek, Nuri Pakdil, Akif İnan ve Ali Kutlay.