Platform  Tarafından Hazırlanan  400 Koli Bugün Okullarda Dağıtıldı

Milli Eğitim Şube Müdürü  İsa Çetin ve Genç Kahramanmaraşlılar Paltformu Kurucu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale, Başkan Yardımcısı Talat Giray Kayıran, Kurucu Üyeler Mevlüt Döndüoğlu, Şahin Akdeniz ve  Serkan Sağır’dan oluşan  Platform heyetinin de katıldığı dağıtım organizasyonunda yaptığı konuşmada Platform Başkanı Ecerkale: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların masum yüzlerinde ufak bir tebessüm olmak ve onların güzel yüreklerine dokunmak amacıyla başlattığımız bu kampanyada 400 hediye kolisi  hazırladık. Bu kolileri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile tamamı birleştirilmiş sınıflardan oluşan, Afşin Ördek İlkokulu, Andırın Boztopraklı İlkokulu, Çağlayancerit Kale Köyü Cemalobası İlkokulu, Dulkadiroğlu Baydemirli Boybeyli İlkokulu, Ekinözü Kabaktepe Çayobası İlokulu, Elbistan Karamağra İlkokulu, Göksun Karadut Ağıl İlkokulu, Nurhak Barış İlkokulu, Onikişubat Maksutlar Dönükler İlkokulu, Pazarcık Göynük İlkokulu, Türkoğlu Yenipınar İlkokulu öğrencilerine ulaştırdık. Çocuklarımızın bayramlarını tekraren kutlarken onların bu bayramı mutlu bir şekilde karşılamasına destek olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

İçerisinde kalemden deftere silgiden boyaya çeşitli  kırtasiye malzemeleri, çocukların zeka gelişimleri için satranç seti, zeka küpü, hobi malzemeleri, sanat materyalleri ve TÜBİTAK Bilim Çocuk dergilerinin de yer aldığı hediye kolilerini alan öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.

“Gençler”den  Çocuklara  Anlamlı   Mektup

Çocuklara hitaben, Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Kurucular Kurulu  üyeleri tarafından yazılmış olan mektup da hediye kolileri içerisinde yerini aldı. Yarının büyükleri için kaleme alınan mektupta şu satırlara yer verildi:

“Canım Kardeşim,

Sana ulaşan bu hediyeler dün senin okuduğun okullardan mezun olmuş, yürüdüğün yollardan yürümüş, seninle aynı gökyüzünü seyretmiş olan, Ankara’daki biz abilerin ve ablaların tarafından gönderildi.

Bugün amacımız bayramını kutlamak ve senin o güzel yüzünde, tertemiz yüreğinde ufacık bir tebessüm olmak...

Sen, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir minik olabilirsin. Fakat bizler biliyoruz ki aynı zamanda bu güzel ülkeyi, aziz milleti sırtlanıp güzel günlere taşıyacak olan yarının büyüğüsün.

Sen de şunu bil ve hiç unutma ki biz Ankara’daki Kahramanmaraşlı abilerin ve ablaların olarak ne zaman desteğe ihtiyacın olursa buradayız, tam arkanda!..

Seni çok seviyoruz.

Güzel yüreğinden öperiz...”

Editör: TE Bilişim