Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ECERKALE:

"Kurucu üyelerimizin hepsi çok kıymetli ve kendi alanlarında uzman, değerli insanlar. Bu kişileri bir araya getiren, bu işe emek vermelerini sağlayan, onların Kahramanmaraş sevdası ve Genç Kahramanmaraşlılar Platformudur. Komisyon üyelerimizin fedakârlıkları, mesleklerindeki yetkinlikleri bizleri başarıya taşıyacak en temel kaynağımız, gücümüz. Biz, bu güçle çok işler başaracağız." açıklamasında bulundu.

Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Giray KAYIRAN:

“Genç Kahramanmaraşlılar Platformumuz bürokratlar, avukatlar, iş adamları, hakim ve savcılar, mühendisler gibi birçok meslek grubundan kişiyle kurulmuştur. Bu çeşitlilik ve komisyon yapılarımızdaki özgünlük bizlerin ilerlemesinde çok katkı sağlayacaktır.” dedi.

Genç Kahramanmaraşlılar Platformunun yeni nesil sivil toplum kuruluşlarına özgü, kapsayıcı komisyon yapısı ve üyelerin isim listesi aşağıdaki şekilde açıklandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ECERKALE, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Giray KAYIRAN, Genel Sekreter Tarık KIRAÇ, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet DUT, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Komisyonu üyeleri Serkan SAĞIR, Mehmet ZENGİN, Eğitim ve Kültür Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan DOĞAN, Eğitim ve Kültür Komisyonu üyeleri Hulusi GENÇ, Burak PEHLİVAN, Harun DURDU, Nejla ECERKALE, Aysun BOZOĞLU, Kadın Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan EKİCİ, Kadın Komisyonu üyeleri Nejla ECERKALE, Aysun BOZOĞLU, Ayşegül ARSLAN, İrem ÇELİKEL, Emine BAYRAKÇI ESEN, Şehnaz TÜRKKORUR, Tanıtım, Medya Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır PAKSOY, Tanıtım, Medya Komisyonu üyeleri Emre GÜLER, Cengiz Alpaslan TÜYLÜ, Ayşegül ARSLAN, Adem ANTÜRK, AR-GE ve Proje Geliştirme Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkut BASTIRMACI, AR-GE ve Proje Geliştirme Komisyonu üyeleri Şahin AKDENİZ, Nurullah AMASYALI, Fatih Mehmet KAYIŞ, İrem ÇELİKEL, Bürokrasi Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Aziz AKSU, Bürokrasi Komisyonu üyeleri Gökhan AKSU, Bilal GÜL, Geylani GÖZCÜ, Soner ALTUNSOY, Gökhan MERT, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa SEYİTHANOĞLU, Yerel Yönetimler Komisyonu üyeleri Mehmet Melih BEKLER, Cuma TAŞ, İş Dünyası ve STK Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt DÖNDÜOĞLU, İş Dünyası ve STK Komisyonu üyeleri Furkan EKİCİ, Harun TAŞÇI, Emine BAYRAKÇI ESEN, Şehnaz TÜRKKORUR, Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan KAYNAK, Denetim Kurulu üyeleri Mehmet MÜDÜROĞLU, Alaaddin TOSUN