Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale, konuklara Platformun amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Komisyon başkanları, komisyonların çalışmalarını paylaşarak yeni üyeleri komisyon çalışmalarına katılmaya davet etti.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, MHP Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanı Ahmet Sandal, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, TEDAŞ İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Gökalp Gedikbaşı, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Av. Günay Kodaz, KEV Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aytemiz, MARDER Genel Sekreteri Ahmet Alperen ve Kahramanmaraş mutfağının tanıtılmasında çok büyük katkısı olan Türkolog Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu da organizasyona iştirak etti.

Katılımcıların tanışma ve keyifle sohbet etme imkânı bulduğu organizasyonda Zekai Bilgen Kültür ve Musiki Derneği Solisti Emine ESEN de mini bir konser verdi.

Platform hakkında görüşlerini belirten konuklardan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerini kapsayıcı bir yapısı olan Platformun çalışmalarından memnun olduğunu, ilerde devletin önemli kademelerinde görev alacak insanların bu Platformdan çıkacağını düşündüğünü belirterek Kahramanmaraşlı tüm bürokratların bu oluşuma destek olması temennisinde bulundu.

KULAT’TAN ÖRNEK GENÇLER VURGUSU

Platformda görev alan gençlerin memleket için yaptığı çalışmalarla örnek olduğuna değinen MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, bundan sonraki süreçte gereken her durumda desteklerinin tam olacağını belirtti.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor

Platformla gurur duyduğunun ve birlik olduktan sonra memleket için değerli işlere imza atılacağının altını çizen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen, Platform için hukuksal ve bireysel anlamda her türlü desteği vereceğini belirtti.

MHP Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili Mesut Dedeoğlu da sivil toplum kuruluşlarında görev almanın zorluklarına değinerek gençlerin memleket için sorumluluk almalarını ve faal çalışmalarını gururla takip ettiğini ve kendi üzerine düşen sorumluluk noktasında her zaman destek olacağını belirtti.

Kahramanmaraş mutfağının tanıtılmasında çok büyük katkısı olan Türkolog Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu, böyle güzel bir organizasyonda olmaktan mutluluk duyduğunu ve bundan sonraki süreçte özellikle şehrimizin yemekleriyle gastronomi alanındaki incelikleri konusunda yapacağı çalışmalarla Platforma destek olacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanı Ahmet Sandal da Platformun faaliyetlerini takdirle karşıladığını, memleketimizin tanıtımı ve geliştirilmesi konusunda her zaman destek olacağını belirtti.

Organizasyon, katılımcıların kendilerini tanıtmalarının ardından konuklarla yapılan fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Editör: TE Bilişim