Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan, gelecek nesillere bırakılacak en önemli mirasın dikilen fidanlar olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi ve ÇEVKOR Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen fidan dikim törenine Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Arif Yenipınar, Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Kahramanmaraşlı 11 firma yetkilisi ve öğrenciler katıldı. Ferhuş ve Karataş mahallesi sakinlerinin de katıldığı fidan dikim töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan, fidan dikiminin önemine değindi. Özşahan, törende yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Hayatın bizlere sunduğu güzelliklerin karşılında bizler de bu güzel hayatın devamı için bir şeyler yapmalıyız. Yapmamız gereken bu faaliyetlerin başında da doğanın sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi adına fidan dikimidir. Dün olduğu gibi bizler bugün de fidanları toprakla buluşturuyoruz. Burada amacımız gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak ve doğanın güzelliklerinin zenginleşmesidir. Bu anlamda ortaya koyulan tüm projeleri destekliyor ve desteklemeye de devam ediyoruz. Ben başta ÇEVKOR Dergisi ve değerli firmalarımız olmak üzere bu tür projelere destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Özşahan’ın ardından konuşan ÇEVKOR Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe’de Dulkadiroğlu Belediyesi’ne ve projeye destek olan 11 firmaya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay adına projeye desteklerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan’a ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Arif Yenipınar’a teşekkür plaketi verildi.

Plaket töreninin ardından bin adet fidan toprakla buluşturuldu.