Bünyesinde çeşit çeşit eşarp ve şal modelleri barındıran işletmede sektöründe aradığınız her şeyi bulabilme imkânı sunuyor.

Üstelik cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun ve mutlu etmeyi başarıyor.

Kurucusu Furkan Eren 2015 yılından bu güne kadar geçen her zaman sürecinde büyümeye, çeşitlerini artırmaya devam ettiğini sektörüne yön veren marka ve mağaza olduğunu, dünyaca ünlü markaları tek çatı altında topladıklarını, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunduklarını dile getirdi.

Tesettürlü kadınların tedarik ve tercih ettiği ürünlerin tamamlayıcı ve zarafetlerine şıklık katacak olan EŞARP ve ŞAL rahatlıkla bulabildikleri bir mekândır.

EŞARP DÜNYASI MAĞAZASI

Sektörün değişen gelişen ve kurumsal yüzü olarak daima yeniliklere açık olan seçkin markaların seçkin ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ve stil danışmanlarından yardım ve destek alarak alışverişin keyfini sürdürebilirsiniz.

Üstelik covid-19 salgınından dolayı maske takmak zorunlu hale gelmiştir. Tesettürlü kadınlar tercih ettiği eşarp ve şal renginde düz ve desenli maskeleri müşterilerin tercihine sunuluyor.

Üreticileri daima ar-ge yaparak yeni model kumaş desen keşfettiklerinde hemen tedarik ederek, yeni trendlerin yakalanacağı belki ilk olacak ürünleri vitrinde sunuyor.