Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ve esnaflarını ziyaret eden Eryılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Dulkadiroğlu’nun kaderinin değişeceğini, Dulkadiroğlu’nun her caddesini her sokağını karış karış bildiğini, Dulkadiroğlu’nun çok hızlı bir değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu anlattı.

‘’Bizim Mücadelemiz Şöhret Mücadelesi Değil’’

Belediye yönetim listelerini Dulkadiroğlu’nun her mahallesinden, her esnaf grubundan ve genç-dinamik arkadaşlardan oluşturduklarını belirten Eryılmaz, ‘’Bugün yeni şeyler söyleyeceğiz, projelerimiz hazır. BBP ile büyük projelere imza atacağız. Bizler ne diyoruz. Özümüz millet, sözümüz hizmet. Biz hizmet sözü veriyoruz hizmet. Önce insan diyeceğiz. Huzurlu bir Dulkadiroğlu vaat ediyoruz. Akıllı bir Dulkadiroğlu vaat ediyoruz. Dulkadiroğlu’muza, şehrimize ve şehrin kaynaklarına sahip çıkacağız. Sizin hayır duanızı almaktan başka hiçbir gayemiz yok. Bir tek hayır duası istiyoruz. Bizim mücadelemiz şöhret mücadelesi değil. Bizim mücadelemiz koltuk, makam mücadelesi değil. Bizim mücadelemiz memleket meselesi. Büyük Dulkadiroğlu’nun hayallerini kuruyoruz, bugün onun tohumlarını atıyoruz. Bizler sevgi tohumu atmaya geliyoruz.’’ dedi.

Günün ilk saatleriyle birlikte Canlı Hayvan Borsası’nda, çiftçi ve hayvan yetiştiricisi esnaflarla buluşan Eryılmaz, Esnafın, Çiftçinin, Hayvan yetiştiricilerinin dertlerini çok iyi bildiklerini dile getirerek, esnafların sorunlarını dinledi.

‘’Yıllardır Bölgemizin Sorunlarını Çözemediler’’

Eryılmaz, yıllardır bölgenin sorunlarının çözülmediğini vurgulayarak konuşmasına şu şekilde devam etti: 

“Dulkadiroğlu, Türkmen yurdu, Anadolu’nun has evlatlarının oluşturduğu, tarihiyle, kültürüyle, tarımıyla, hayvancılığıyla, çok daha iyi yerlerde olması gereken ilçemiz. Fakat maalesef ki, bölgemizi bilmeyen, halkımızın derdini, yaşantısını bilmeyen, dışardan atamalarla gelen yönetimler yıllardır bölgemizin sorunlarını çözemediler. Ulaşımda yaşadığımız sorunları sizlerle birlikte biz de yaşıyoruz. Öncelik çalışmalarımız bu yönlerde olacaktır. İlçe pazarı kurulması, hayvan hastanesi, gezici veterinerlik hizmetleri gibi sizlerle birlikte oturup oluşturacağımız projelerimiz var, çünkü bizim Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet”

‘’Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan Bir İstişare Topluluğu Kuracağız’’

Yörük Türkmen Derneği’ni ziyaret eden Eryılmaz, Dernek Başkanı Ali Aydın’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek fikir alışverişinde bulundu. Burada yaptığı açıklamada ise, ‘’Bölgenin kalkınması için el birliği yapmak şart, istişareye açık olmak şart, vatandaşın sesine kulak vermek şart. Sivil toplum kuruluşlarımızdan bir istişare topluluğu kuracağız.’’ şeklinde konuştu.

 ‘’Dulkadiroğlu’nu Layık Olduğu Yerlere Getireceğiz”

Doğukent yolu üzerinde ve Karaziyaret Mahallesi Aslanbey Caddesi üzerinde bulunan seçim bürolarını da açtıklarını belirten Eryılmaz, Dulkadiroğlu Halkı’nın yoğun ilgisine teşekkür ederek, ‘’Bizler Dulkadiroğlu’nun evladıyız, bizlere yüreğini açan, bizleri bağrına basan, ellerimizi sımsıkı tutan Dulkadiroğlu halkına layık olabilmek için gece gündüz demeden, hiç yorulmadan, durmadan duraksamadan çalışacağız. Çünkü bizim kaybedecek hiç vaktimiz kalmadı. Dulkadiroğlu’nun büyük bir değişime ve dönüşüme ihtiyacı var. Dulkadiroğlu halkımızın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu kutsal görev bize tevdi edilirse, Allah’ın izniyle bu kardeşleri ve ekip arkadaşlarımız ile Dulkadiroğlu’nu layık olduğu yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim