Emniyet Müdürü İnci, mesajında;

Bir yılı daha üzüntü ve sevinçleriyle geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz.

Meydana gelebilecek her türlü olay sizlerin vereceği destekle suç ve suçluyla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlanacaktır. Şüphesiz bu mücadeledeki en büyük gücümüz ve motivasyon kaynağımız vatandaşlarımızın bizlere verdiği ve de vereceği destektir.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin bizim için çok önemli ve değerli olduğunu, emniyet teşkilatı olarak varlık sebebimizin de zaten bu olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Müşterek kaderi paylaştığımız bizleri bir arada tutan ve bu günlere ulaşmamızı sağlayan değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyecek; yaşamımızda sevginin, saygının, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin, toplumun güven ve huzurunun etkin kılınması azmi ve kararlılığı içinde 2019 yılında da 24 saat görevimizin başında olduğumuzu ifade etmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kahramanmaraş halkımızın, teşkilat mensuplarımızın ve ailelerinin yeni yılını kutlar; yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim.

Editör: TE Bilişim