Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Çınar Altı Gençlik Söyleşileri kapsamında 81 ile organize edilen ve Kahramanmaraş’ta da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği’nde düzenlenen söyleşi programı öğrencilerin ilgi odağı oldu. Katılımın yoğun olduğu Kendine İyi Bak Beden ve Ruh Sağlığı Programı’nda Dr. Ender Saraçlı dinleyicilere sağlıklı bir yaşam için beslenme, egzersiz ve spor önerilerinde bulundu.

Söyleşinin başında ‘Kimseyi uyutmayacağım’ diyen Saraç, pozitif enerjisi ile dinleyicilere dolu dolu bir söyleşi programı sunarken, söylediğini de gerçekleştirmiş oldu. Özellikle söyleşinin içerisinde gerçekleştirdiği meditasyon ile konukların bedeni ile birlikte ruhuna da hitap etti. Öğrenciler ve misafirler unutulmaz bir zaman geçirirken Saraç program sonunda dinleyicilerin sorularını da yanıtsız bırakmadı.

Program sonunda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak Dr. Ender Saraç’a plaket ve ilimize özel hediyeler takdim ettiler.